A dús haj
blonde-girl-getting-her-hair-done_23-2148108868_1.jpg

A dús haj


A legtöbb nő arra vágyik, hogy dús hajkoronája legyen.

Ez a dolog, mármint a haj mennyisége még születésünk előtt már az anyaméhben eldől.

Tehát ha valakinek kevesebb a haja van azon változtatni már nem lehet, viszont optikailag igen.

 

Ehhez ma már nagyon sok segítséget találsz a szépségipar piacán, mint például samponok, hajtőemelő habok, volument növelő porok és sorolhatnám.


Ezek a termékek természetesen csak akkor lesznek hatásosak, ha megfelelő módon szárítod velük a hajad. Attól, hogy csak ráfújod például a hajtőemelő habot a hajad tövére és azt egyszerűen hajszárítóval átfújod nem fogod a megfelelő eredményt elérni, mivel, hogy aktiválódjon ez a termék arra van szükség, hogy megemeled a hajtövet.

 

A hajtövet legegyszerűbben kefével vagy hajcsavaróval tudod megemelni, mindkét technikával látványos eredményt lehet elérni, valamint az ellenkező irányba való szárítással is egész nagy volumen adható. Például, ha jobb oldalt van a választékod, szárítsd bal oldalra majd szárazon tedd át a jobb oldalra, de itt még nem áll meg a dolog. Miután beszárítottad a hajtőemelő hab segítségével, szükséged lesz egy tupírfésűre és az én egyik nagy kedvencem a hajtőemelő por.

 Nem kell félned ezektől a poroktól, hiszen teljesen láthatatlan a hajszálon, nem marad fehér, viszont fantasztikus tartást ad.

Ez egy olyan termék, amivel egy frizurát akár egy hétig is tartóssá tudsz tenni.

Használhatod úgy is, hogy kisebb mennyiségekben minden nap, vagy minden második nap teszel a hajad tövére és újra tupírozod.

Gyönyörűen felszívja a szebumot, ha már elkezd zsírosodni a hajad így több napig is frissen mosott hatása lehet a frizurádnak.


Használhatod ezt a port akár szárazsamponként is.

 

Tudom sokan nem szeretitek a hajlakkot, de egy vékony szálú, tartás nélküli hajnak szüksége van rá.

Ez megvédi az időjárástól, a párától. Nagyon szuper laza, akár hajtógáz nélküli hajlakkokat is találsz már.

 

Ne használj olyan terméket, ami elnehezíti a hajad mint például hajformázó krémek, olajat esetleg csak nagyon keveset a végére.

A bejegyzés trackback címe:

https://szepseginfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7616187216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása